Stappenplan

Zorgeloze aanpak dankzij transaparantie in elke stap

Vanaf uw gepersonaliseerd ontwerp tot het kleinste detail in afwerking. Onze aanpak in elke fase van uw project zorgt voor een uitermate zorgeloze uitwerking bij elke stap van het (ver)bouwproces.
Uw persoonlijke wensen staan daarbij steeds centraal. Met bijzondere aandacht voor uw eigen sfeer en persoonlijke architectuur.

b+ bplus bouwen verbouwen stappenplan kennismaking

1. Kennismaking

Meer dan een eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek geven we u het woord, b+ luistert aandachtig. Ons team is dan ook nieuwsgierig naar uw plannen, uw dromen, uw smaak.

We luisteren, noteren en brengen alles in kaart. Hoewel dit eerste gesprek volledig vrijblijvend is, stellen we toch al een bouwprogramma op voor uw nieuwbouw of renovatie. Voor een optimaal en rendabel eindresultaat is een goede start immers cruciaal.

Budget, termijn en een sfeervolle architecturale invulling zijn parameters die daarbij aan bod komen.

2. Referentiebezoeken

Ontmoet onze klanten

“Hoe is het écht om met b+ te verbouwen? Is het werkelijk zo’n droom of… ? Wat maakt hen zo uniek?”

Samen (ver)bouwen is een intensief proces waarbij vertrouwen een belangrijke rol speelt. We zijn er dan ook van overtuigd dat een gesprek met onze klanten u een getrouwere indruk geeft dan de beste brochure.
Ontmoet daarom de eigenaars van meer dan 1.250 maatwerkprojecten in België en Nederland. Vraag hen gerust naar de aanpak van b+. Zo ondervindt u meteen dat wij het vertrouwen van de bouwheer met de hoogste zorg en nazorg waarderen.

Onze klanten getuigen

b+ bplus voorstudie stappenplan bouwen verbouwen

3. Voorstudie

Het eerste ontwerp

Het zorgvuldig samengesteld projectteam, bestaande uit uw ontwerper en/of interior designer, start aan het uitgebreide voorontwerp. Ze brengen alle parameters in kaart en werken uw project gedetailleerd uit.
Het resultaat is een prachtig voorontwerp dat voldoet aan uw wensen én uw budget.

b+ bplus stappenplan voorstudie bouwen verbouwen

4. Samenwerking

Zekerheid van timing & budget

Naast een sterke voorbereiding, zit de kracht van b+ in een zorgeloze realisatie. Bent u overtuigd van onze ideeën en plannen? Geef ons team dan ook de opdracht om deze te verwezenlijken. Zo begint uw droom meer en meer werklijkheid te worden.

Als voorbereiding maken we nog een gedetailleerde meetstaat en leggen we alle gemaakte afspraken vast in een lastenboek. De start van een zorgeloos project.

5. Uitvoering

Zorgeloos & transparant

Ons team start de werken. U wordt in alle openheid betrokken bij het (ver)bouwproces. Wekelijks ontvangt u van uw persoonlijke projectleider alle informatie over de vorderingen tijdens onze werfvergaderingen.

Het transparante financiële overzicht sluit onaangename verrassingen uit en zorgt dat u alles strikt kan opvolgen.

De interor designer bewaakt samen met u de gemaakte keuzes rond afwerking. Bovendien staat een toezichthoudende architect u tijdens elke werfvergadering bij om de vorderingen en gemaakte afspraken te noteren in de werfverslagen.

6. Oplevering

Een feestelijk moment

We gaan met u rond in uw nieuwe of vernieuwde woonst. Voor ons is het essentieel dat dit overeenstemt met uw droombeeld. We leiden u dan ook niet rond op een werf, maar in uw nieuwe woning. Er werd schoongemaakt en de beloofde mate van afwerking is al aanwezig.

U krijgt uitgebreide gebruiksinstructies en onderhoudstips van alle aspecten van de nieuwe woonst.

Oh, en dan is er natuurlijk ons welkomstgeschenk. Proficiat met uw nieuwe woonst!

b+ bplus villas stappenplan na-service bouwen verbouwen

7. Na-service

Onderhoud & kwaliteitsgarantie

U kan altijd een beroep doen op ons voor structureel onderhoud van uw woning. Want hoe goed de uitvoering ook is, regelmatig onderhoud garandeert altijd een langere levensduur en bescherming van de kwaliteit.