Uw partner voor
zorgeloos bouwen
en verbouwen

Al 50 jaar
tot uw dienst

b+ steunt op een rijke ervaring als totaalaannemer voor nieuwbouw en totaalrenovaties. Het familiebedrijf werd in 1973 opgericht door ingenieur-architect Aimé Vandepoel en legde zich van meet af aan toe op hedendaagse villabouw en renovaties van a tot z. Ondertussen staat met Kristof Vandepoel de tweede generatie aan het roer en draagt hij samen met zijn bouwteam nog steeds de eigenschappen en waarden uit van een familieonderneming. “De persoonlijke band die we met onze klanten opbouwen is daar slechts één voorbeeld van,” aldus Kristof Vandepoel.

"Vertrouwen is cruciaal als je iemand inschakelt voor het bouwen van je huis. Je wil een partner die zich betrokken voelt bij je bouwproject en eer wil halen van een mooi resultaat. Dankzij b+ hebben we ons tijdens het bouwproces nooit moeten bekommeren om kleinigheden en praktische zaken. Zij hadden alles in handen: van het eerste concept tot het stijlvolle eindresultaat. Heerlijk!"

Familie Hendrickx

Dilbeek

“Onze realisaties
worden gekenmerkt
door een uniek gevoel
voor klasse en design.”

Veelzijdig bouwteam
met een creatieve kijk

Wie voor b+ kiest, krijgt zo veel meer dan een luxueuze villa. Ons gedreven team ziet er persoonlijk op toe dat het eindresultaat volledig is afgestemd op uw wensen. Dankzij een vlekkeloze organisatie en strikte opvolging laten we niets aan het toeval over. Ook ons netwerk met vaste partners kent de werkwijze van b+ door en door en heeft dezelfde visie. Wij bewaken tijdens het ganse bouwproces nauwgezet de kwaliteit, budgettering en timing van de werken zodat u de gemoedsrust vindt die u zoekt. Zo blijft de kwaliteit en service van b+ gewaarborgd. Ook na oplevering kunt u een beroep doen op onze service. Met regelmatig structureel onderhoud zien we erop toe dat de kwaliteit maximaal beschermd wordt en de levensduur van uw villa verlengd wordt.

- Onze aanpak -

Vanaf uw gepersonaliseerde ontwerp tot
het kleinste detail in afwerking.

 1. 1

  Kennismaking tijdens
  een eerste gesprek

 2. 2

  Ontmoeting met onze klanten
  tijdens een referentiebezoek

 3. 3

  Een voorontwerp dat voldoet
  aan uw wensen én budget

 4. 4

  Start samenwerking met
  zekerheid van timing & budget

 5. 5

  Een zorgeloze & transparante
  uitvoering van uw project

 6. 6

  Oplevering van uw woning met
  gebruiksinstructies en onderhoudstips

 7. 7

  Een vlekkeloze
  nà-service