Team

Het b+team staat garant voor een perfecte uitwerking van uw project. Daarvoor hebben we uitstekende, gemotiveerde mensen in huis.

Professionals met de juiste ingesteldheid: alleen het beste is goed genoeg. Maak hier al even kennis met ons kernteam.

Jan Van Impe — Algemeen Directeur sinds 1985

Meer dan 30 jaar werk ik bij b+ en nog steeds geniet ik van elk project dat wordt opgeleverd. Grote nieuwbouw of kleine verbouwing? Doet er niet toe. Dat afgewerkte resultaat, die tevreden klanten, die voldoening… het maakt dat ik elke morgen met veel plezier naar b+ kom.

bplus commercieel directeur kristof vandepoel villabouw interieur renovatie

Kristof Vandepoel — Commercieel Directeur sinds 2004

Ik ben opgegroeid in het familiebedrijf. Als kind bracht ik uren door rondom de tekentafels en de ontwerpplannen... b+ voelde altijd als familie. En dat doet het vandaag nog: samen creëren we exclusieve bouwprojecten en interieurs die een verschil maken voor onze klanten.”

renovatie villa moderen tijdloos jaren '70 - b+

Favoriete realisatie:

Renovatie moderne villa jaren ’70

Marc Van den Broek — Dienst na verkoop sinds 1977

Mijn favoriete project? Bplus zelf! Ik voel me elke dag trots dat ik werk in een bedrijf dat met veel passie doet waar het goed in is. Met focus op de klant en zijn wensen. Na een project nodigen klanten me nog altijd uit om iets te komen drinken. Soms zelfs voor een etentje. Je voelt dan dat ze echt tevreden zijn en dat geeft voldoening. Ook nog na 39 jaren in het vak.”

Erwin De Nies — Aankoper – planner – coördinator – preventieadviseur sinds 1998

De kracht van B+ ligt vaak in wat we niet verkopen. Onze service, de drang om kwaliteit voorop te stellen, onze stiptheid, de service-na-verkoop,… Je kan dat niet zwart op wit in een contract zetten. Dat is een houding die ons dat ‘plusje’ geeft.

Henk De Bleecker — Projectleider sinds 2012

Mijn beste herinnering professioneel was ons project in Jabbeke. Een straffe uitdaging, gedetailleerde afwerking en een echte vertrouwensband met de bouwheer. Op persoonlijk vlak mijn warmste herinneringen –vrij letterlijk ook- de barbecues met de collega’s net voor het zomerverlof. In team met veel voldoening terugkijken op een jaar hard werken… Zo moet dat zijn!

Favoriete realisatie:

Zone-vreemd wonen in Veldegem

André Van Uffelen — Assistent-projectleider sinds 2010

B+ wordt zelden geassocieerd met appartementsbouw. Toch doen we ook dit type projecten regelmatig en bieden daarbij dezelfde service en garanties als bij een villaopdracht. Het leuke aan zo’n appartementenbouw zijn de vele sociale contacten.

Favoriete realisatie:

Landelijke villa in Alken

Koen Schroeven — Projectleider sinds 1989

“Onze, eigen interne opleidingen maken dat we altijd met de beste arbeidskrachten aan de slag kunnen voor gelijk welke opdracht. Reken daarbij nog eens externe bijscholingen en je krijgt een team complete vaklui dat dromen verwezenlijkt.”

Opleidingen maken ons werk beter

Favoriete realisatie:

Cottage villa in Schilde

Jan Van den Dries — Projectleider sinds 2009

Direct en open communiceren. Ook al is het geen positief nieuws. Het bouwt een vertrouwensband op tussen de klant en ons, als bureau. Vaak groeit een project. De klant vetrouwt ons meer en meer werken toe. Dat kan enkel als het vertrouwen groot is.