Strakke villa in Knokke stijl te Wemmel

Een jong koppel liet een droomhuis ontwerpen in Wemmel. Architecturale inspiratie werd gevonden in het straatbeeld van Knokke, goed voor veel kustcharme. De functioneel-sobere interieurarchitectuur nodigt toch uit door bijzondere materiaalkeuzes. Zo imponeert het gelijkvloers met een strakke keuken, waar een groot eiland familie en gasten verenigt.

Veel karakter ook: een keukenblad uit wit composiet, wengé fineer op de kastwand… Een fijn tuinuitzicht versterkt de band met de natuur. Dat geldt ook voor het thuiskantoor met 2 bureaus. De eetkamer herbergt ingemaakte kasten, geschilderd in de muurkleur. Zo gaan ze helemaal op in de architectuur. Idem voor de living, waar zelfs een indrukwekkende gashaard zit.

Kattenliefhebber? Tussen de living en de wasruimte voorzag b+ een kattendoorgang, ideaal voor overprikkelde viervoeters. En handig voor de baasjes. Naar boven dan: Italiaans sanitair, maatmeubilair en dezelfde combinatie als in de keuken. Behalve de ouder- en kinderkamers is er een gastenverblijf, opnieuw met eigen badkamer.

Exclusieve villa b+ Knokke