Renovatie moderne villa jaren ’70

Er was eens een huis met een tuin. Deze laatste werd door de architecten van b+ onder handen genomen en getransformeerd in een plek waar het vakantiegevoel standaard aanwezig is. Centraal is er een buitenzwembad, dat werd aangesloten op de warmtepomp.

 

Ourdoor Living

De verhardingen rond het zwembad en de terrassen zijn afgewerkt met kalksteen van Simyra (brossato) voor een natuurlijke uitstraling. Voor de iets koelere avonden kozen de bouwheren voor een sfeervolle buitenhaard, die bekleed werd met steenstrips van Geopietra.

Transparant tuinmeubilair

Het uitzicht op de omringende tuinen en weides mocht zo min mogelijk belemmerd worden. Dàt was de voorwaarde die belangrijk was bij de inrichting van het leefterras. De bewoners voor het transparante en weersbestendige meubilair van het Italiaanse designmerk Roda in een kleurcombinatie van taupe, antraciet en wit. Zij harmoniëren mooi met de ruwe stenen muur onder het overdekte terras. Een knusse zithoek met een Basket sofa, Harp loungestoelen en een Network salontafel maakt het plaatje compleet.

 

Vóór renovatie.

renovatie villa moderen tijdloos jaren '70 - b+ renovatie villa moderen tijdloos jaren '70 - b+