Landelijke villa in Herent

Deze landelijke villa is vanop de openbare weg zo goed als onzichtbaar. Zo is het een ideaal toevluchtsoord is voor een drukbezet koppel met drie jonge kinderen. Hier mogen de kleinsten naar hartenlust ravotten en zijn vrienden altijd welkom. Het huis straalt rust uit, maar speelse elementen als de rode dakpannen in combinatie met rustieke gevelpannetjes en de eikenhouten accenten op een aantal goed gekozen plaatsen, geven het ook een zekere nonchalance. Omdat de woning op een helling staat, ligt ze gedeeltelijk ingegraven waardoor ze mooi verankerd is met de omgeving.

Warmte en gezelligheid

Binnen zorgen duurzame materialen die tegen een stootje kunnen voor warmte en gezelligheid. Hout voert overal de boventoon, tot in de badkamer toe waar de vloer en de randen rond bad en lavabo in hout zijn uitgevoerd. In de keuken loopt het stevig arduinen werkblad door in de vloer en tot op het overdekte terras met de gezellige indoor barbecue.

Een huis waar vrienden welkom zijn

De benedenverdieping bestaat uit open ruimtes die in elkaar doorlopen. Zo kunnen de kinderen in het oog gehouden worden en is er ruim plaats voor feestjes. Maar strategisch geplaatste schuifdeuren maken het mogelijk om de speelkamer en de televisiekamer af te sluiten als de ouders en hun gasten wat meer privacy willen.

villa landelijk klassiek