Klassieke villa in Waver

Het was de uitdrukkelijke vraag van de bouwheer om een klassieke villa te bouwen die de indruk gaf er al jaren te staan. Een nieuwbouwhuis met de modernste technieken, waarin je toch een ziel kon voelen.

 

Een nieuw huis met oude ziel

Het grote terrein leende zich perfect voor een woning in de stijl van de Amerikaanse oostkust, opgetrokken in verouderde baksteen en met grote schoorstenen als bijzondere architecturale elementen. De gevelbreedte van vijfenveertig meter is opgedeeld in verschillende volumes zodat het huis een monumentale uitstraling krijgt, zonder een al te grote nadruk op de breedte te leggen. Aan de achterkant heeft elke kamer een terras dat op de ruime tuin uitkijkt.

As-lijnen

Door slim geplaatste schuifdeuren kun je door de hele lengte van het huis kijken – van de keuken, de eetkamer en de woonkamer tot aan het bureau met daarachter het zwembad. De gezellige leefkeuken waar de bewoners hun vrienden en familie warm ontvangen, vormt het hart van het huis.

klassieke villa in franse manoir stijl klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+ klassiek villa in waver - b+