Klassieke villa in manoirstijl in Nazareth

Deze klassieke villa in Engelse manoirstijl werd opgetrokken in twee fasen. Tijdens de bouwwerken kreeg de bouwheer de mogelijkheid om een aanpalend stuk grond te kopen en werden de oorspronkelijke plannen uitgebreid met een overdekt zwembad. Omdat het zwembad aan de voorzijde van de woning ligt, werd een binnenkoer gevormd met de carport, een overdekt terras en een statige boom die de bouwheer absoluut wou behouden. Het zwembad ligt weliswaar in het huis, maar door het hoge plafond krijg je het gevoel dat je buiten zwemt als in de zomer de grote schuiframen open staan.

Gasten ontvangen

Via een speelkamer is de ruimte verbonden met de grote leefkeuken waar regelmatig gasten aanschuiven om gezellig bij te praten of een hapje te eten. De zaak van de bewoners ligt aan de overkant van de straat en ook personeelsetentjes of -vergaderingen vinden vaak in de keuken plaats.

Een zee van ruimte

Op de benedenverdieping bevindt zich naast de keuken een salon, een aparte bibliotheek, een familiekamer, een eetkamer en een wasplaats. Boven werden slaapkamers, badkamers en dressings voor alle gezinsleden ingericht en ligt bovendien een volledige studio met een aparte toegangsmogelijkheid. Dit huis biedt dus echt een zee van ruimte aan een drukbezet gezin dat graag familie en vrienden ontvangt.